Over mij

Mijn reis om vertaler te worden begon met een diepgaande liefde voor talen en een passie voor het verbinden met mensen. Ik studeerde af in Nederlandse filologie en behaalde mijn bachelor in Engelse literatuur. Vervolgens promoveerde ik in de Nederlandse taalkunde en doceerde ik taalkunde en vertaalstudies.

Mijn academische achtergrond heeft mij een onverwoestbare toewijding aan detail, grondigheid en ‘continous learning’ (permanente educatie) bijgebracht. Ik woon regelmatig workshops en conferenties bij om op de hoogte te blijven van veranderingen in wetgeving en trends in de vertaalindustrie. Zo zorg ik ervoor dat mijn werk altijd nauwkeurig en relevant is.

‘Een toewijding aan detail, grondigheid & ‘continous learning’’

Mijn expertise zorgt ervoor dat complexe juridische terminologie, bedrijfsconcepten en marketingboodschappen nauwkeurig in het Pools worden overgebracht. Ik hanteer hierbij de hoogste normen van kwaliteit en professionaliteit. Zo speel ik in op de behoeften van mijn klanten in een tijdperk dat wordt gedomineerd door AI.

‘Flexibiliteit op de yogamat gaat hand in hand met flexibiliteit naar mijn klanten toe’

Mijn toewijding aan het vak wordt verder weerspiegeld in mijn lidmaatschappen bij de Mediterranean Editors and Translators (MET), het NGTV, en mijn rol als bestuurslid en trainer bij Fundacja FreeLING.

Naast vertaler leef ik volgens de Ayurvedische filosofie en beoefen ik graag yoga. Ik geloof in het handhaven van een gezonde werk-privébalans door middel van mindfulness, voeding, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende rust. Deze holistische benadering verrijkt niet alleen mijn leven, maar verbetert ook mijn professionele flexibiliteit en klantrelaties.

Leuk dat je met mij meereist. Ik kijk ernaar uit om je met precisie en zorg door de complexiteit van taal en cultuur te gidsen.

Neem contact met me op

Als je op zoek bent naar cultureel gevoelige vertalingen waarop je kunt vertrouwen, help ik je daar graag mee. Bent je van plan een bedrijf te starten of onroerend goed te kopen in Polen? Dan kan ik jou ondersteunen om ervoor te zorgen dat jouw boodschap altijd duidelijk en professioneel wordt overgebracht.

Neem gerust contact op voor een kennismaking, om jouw specifieke behoeften te bespreken of om een offerte te ontvangen.