referencje_05.jpg

Zakelijk

De Poolse markt is al geruime tijd aantrekkelijk voor buitenlandse investeerders die hun bedrijf juist aan de Vistula willen ontwikkelen. De economische situatie in Polen is gunstig, zoals blijkt uit tal van analyses en rapporten. Buitenlandse investeerders, waaronder uit België en Nederland, investeren hun kapitaal graag in Polen. Ook Polen zoeken zakenpartners in Nederland en Vlaanderen. Om het contact met de potentiële zakenpartner goed te laten verlopen, is goede communicatie en kennis van de bedrijfscultuur noodzakelijk.

Als ervaren vertaler spreek ik niet alleen vloeiend Nederlands en Pools, maar ken ik ook de mentaliteit van Belgen, Nederlanders en Polen. De kennis van de verschillen tussen deze naties, maar ook de gelijkenissen, zorgt ervoor dat ik contact kan leggen met uw toekomstige zakenpartner. Zo wordt er voor vertaaldiensten gezorgd zodat nauwgezetheid en competentie grote pluspunten van uw buitenlandse activiteiten in deze regio's worden.

U kunt ook op mijn hulp rekenen op het gebied van marketing en reclame - ik vertaal uw website, slogan en ander promotiemateriaal op een manier die aantrekkelijk is voor de ontvanger uit een andere cultuur. Zo wordt uw aanbod dankzij creatieve vertaling aantrekkelijker.
• Gesprekken en onderhandelingen
• Websites
• Reglementen
• Cursusmateriaal voor werknemers (o.a. uit de voedselbranche (HACCP) en transportbranche)
• E-mailcorrespondentie en telefoongesprekken